Mob: 097/668-4725

  E-mail: info@rab-arba.com

 

 

Internet marketing je naziv za aktivnosti kojima je cilj oglašavanje proizvoda i usluga putem digitalnih medija. Na vaše stranice dovodimo ciljane
posjetitelje i pretvaramo ih u kupce. Online marketing obuhvaća oglašavanje na tražilicama - Google AdWords, optimizaciju sadržaja za tražilice SEO, social media marketing SMM kao što je Facebook, Twitter, Youtube...

 

 

USLUGE INTERNET MARKETINGA:

 

 

GOOGLE ADWORDS

 Precizno ciljajte Vaše kupce na temelju njihovih interesa, jezika, lokacije, demografije i ostalih mogućnosti

Google AdWords je najveća oglašivačka mreža na svijetu koja prikazuje oglase na Google pretraživačkoj mreži (kao što je Google tražilica) i Google prikazivačkoj mreži (kao što su razni web portali poput: net.hr, index.hr, njuškalo itd.)

Dodatno povećajte posjet vaše web stranice uz pomoće google oglasa.

 

 

SEO

Uz SEO - Search engine optimization povećajte vidljivost svoje stranice i bolju poziciju na tražilicama, a samim time i bolju posjećenost weba.

SEO odnosno optimizacija za internet pretraživače je proces poboljšavanja web stranice s ciljem postizanja boljeg položaja u rezultatima pretraživanja za određenu ključnu riječ ili frazu što rezultira privlaćenjem većeg broja potencijalnih korisnika. 

 

 

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media marketing je drugi naziv za upravljanje društvenim mrežama. Uključuje nekoliko različitih društvenih mreža poput Facebooka, Google+, Twittera i drugih. Ispravnim upravljanjem, one mogu postati značajan prodajni kanal.